Dagbesteding

Als u gebruik maakt van de dagbesteding bieden wij u activiteiten aan op basis van uw wensen en passend bij uw mogelijkheden. Als u wilt kunt u daaraan meedoen. Het activiteiten aanbod varieert van het gebruik van computer en geluidsapparatuur, een lees- en zithoek, er is een mogelijkheid voor fitness, schilderen en boetseren, klussen enz. Door middel van deze activiteiten wordt uw zelfredzaamheid in stand gehouden en/of vergroot.
Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van het sociale ontmoeten in een huiselijke omgeving. Aandacht en betrokkenheid zijn de pijlers voor de zorgverlening.
De bedoeling is dat u gewoon een fijne dag beleefd bij ons!

U kunt als particulier bij ons terecht, maar om gebruik te maken van de dagbesteding kunt u ook een indicatie aanvragen bij CIZ of contact opnemen met de WMO die vergoeding van de zorg mogelijk maakt. Indien gewenst zijn wij u behulpzaam bij de aanvraag. Afspraken omtrent de deelname worden in gezamenlijk overleg gemaakt. Indien gewenst regelen wij vervoer om u thuis op te halen / weer naar huis te brengen. Er zijn steeds vaste begeleiders werkzaam op de dagbesteding.

Uiteraard bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.
Neemt u dan gerust contact met ons op.